Wie is CC Forum?

Sandra Rens
Communicatie & marketing
Close

Communicatie & marketing

Naam en voornaam: Sandra Rens
Geboortdedatum: 19/04/1968
Telefoon/gsm: 0473 29 66 67
Job:

Zaakvoerder eSeR marketingcommunicatie

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?

“Ik zag een heel boeiende wereld”
 

Over de eerste indruk

Ik leerde de sector van de contactcenters kennen toen ik als marketing manager aan de slag ging bij bedrijven die zich richten tot contactcentermanagers. Plots zag ik een heel boeiende wereld die meer was dan ik tot dan toe had ondervonden.

 

Over adapt or die

Wat me meteen opviel, was hoe de contactcenterwereld een snelle professionalisering doorging en de adaptatie van kanalen als chat, Twitter,... ter harte nam.

Ik geloof in het inzetten van deze kanalen en ben ervan overtuigd dat mensen steeds meer het kanaal zullen kiezen waar zij zich op het moment het beste bij voelen en via de device waarmee zij het meeste vertrouwd zijn (of dat ze dan voor handen hebben).

 

Over tijd voor iets nieuws

Verandering brengt vragen met zich mee. De contactcentersector is constant in verandering, dus is het maar logisch dat de agenten, managers en partners met vraagtekens en twijfels rondlopen. Maar waar kunnen ze terecht voor antwoorden?

Customer Contact Forum wil die plek zijn. Een soort Wikipedia voor onze sector, gemaakt door collega’s, constant in verandering en zeer toegankelijk.

 

Jan Vidts
Finance & admin
Close

Finance & admin

Naam en voornaam: Jan Vidts
Geboortdedatum: 18/09/1965
Sociale media: Jan Vidts op Linked In
Telefoon/gsm: +32 (0) 475 34 55 55
Job:

Afgevaardigd bestuurder, Voxtron België – onderdeel van Enghouse Interactive

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?

“De technologie verandert… en collega’s ook”

Over moeten en mogen
Al 15 jaar ontwikkelen we bij Voxtron technologische tools om contactcentra internationaal beter te laten draaien. De producten die wij nu gebruiken, zijn nog maar in weinig opzichten dezelfde als toen. Die razendsnelle groei en evolutie vraagt enorm veel van de mensen die met deze technologie moeten werken. Constante bijscholing, verandering in werkprocessen, andere klantenservice,… En dan is er ook nog de klant die de jongste jaren zijn relatie met organisaties en merken drastisch heeft veranderd. De impact hiervan op het werk van de contactcentermedewerker valt moeilijk te onderschatten.

Over samen de oplossing zijn
Er zijn een aantal organisaties die de contactcentermedewerkers diensten aanbieden. Toch, Customer Contact Forum komt vanuit de medewerkers zelf. Hier kunnen ze zelf hun vragen stellen, ervaring uitwisselen. Hier bieden we elkaar diensten aan. 

Stefan Sterk
Sales & service
Close

Sales & service

Naam en voornaam: Stefan Sterk
Geboortdedatum: 27/01/1959
Telefoon/gsm: 0471 925 895
Job:

Zaakvoerder StS Services, Taking customer services a step higher

 

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?

“We hebben hier veel te lang op moeten wachten”

Over de stap wagen

Ons beroep is niet gemakkelijk. Klanten vandaag zijn mondig en goed geïnformeerd. Customer Contact Forum is het lang verwachte antwoord voor iedereen die in deze uitdagende omgeving zijn job uitoefent. Je kan in zekere zin zeggen dat we te lang op dit initiatief hebben moeten wachten. Tot we niet meer konden wachten… Daarom zijn we er maar zelf mee begonnen. Ik ben superblij dat we hiermee gestart zijn. Eindelijk een forum voor wie dagelijks de klanten te woord staat en altijd het beste van zichzelf geeft. Dit wordt heel interessant, voor iedereen.

 

Over de toekomst

Volgens mij wordt Customer Contact Forum ‘the place to be’ voor collega’s die meer willen weten over een thema, die even iets willen aftoetsen met een concullega, een algemene vraag lanceren bij gelijkgestemden. Of net geprikkeld willen worden door iets nieuws, via een challenge, workshop, discussiepanel of, waarom niet, een nieuwe job. Door Customer Contact Forum  te consulteren word je een nog betere professional en breid je je netwerk uit.

 

Over vroeger

Ik ben eigenlijk toevallig in de contactcenterwereld terechtgekomen. Zo’n 20 jaar geleden werkte ik in een bank en daar verkochten we beleggingen via de telefoon. Sindsdien heb ik de lijn met die boeiende wereld nooit verbroken. Al 20 jaar beleef ik onze sector nog met evenveel passie, enkel het contact is nu meer digitaal.

Georges Van den Hauten
Lid van het basisteam
Close

Lid van het basisteam

Naam en voornaam: Georges Van den Hauten
Geboortdedatum: 03/04/1958
Telefoon/gsm: +32(0)478 924 242
Job:

CC Manager Corona Direct

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?

In 1993 bezocht ik voor het eerst een contact center, om te zien hoe zij een outboundproject “afspraken maken per telefoon” organiseerden. Ik was niet onder de indruk van de garage ingericht met goedkope tafels in U-vorm en met op elke tafel een telefoontoestel, een pen en papier. Van automatisatie -laat staan crm- was nog geen sprake. En toch inspireerde het mij.

Enkele jaren later was ik verantwoordelijk voor het opsplitsen van afdelingen van een bedrijf in front- en backoffice. Ik kreeg de kans om de frontoffice, maw. Mijn eerste call center uit te bouwen. Deze uitdaging wou ik graag aangaan. Mijn inspanningen werden beloond toen we één jaar later een award van teleperformance Nederland wonnen. Nog een jaar later wonnen we diezelfde award in de categorie “beste email-contact center”

We zijn 20 jaar later en de contactcenterwereld boeit me nog altijd. Het is een evoluerende wereld, waar continu gestreefd wordt naar verbetering. Netwerking is voor mij dan ook van essentieel belang om de vinger aan de pols te houden. Het Contact Center Forum kan hier een erg belangrijke rol is spelen.

Verantwoordelijken en teamleaders van kleine contact centers / klantendiensten / telesales / customers services kunnen praktijkervaring en innovatieve ideeën delen en leren van elkaar.

 

Dirk Coenen
Lid van het basisteam
Close

Lid van het basisteam

Naam en voornaam: Dirk Coenen
Geboortdedatum: 14/02/1978
Sociale media: Linked In
Telefoon/gsm: 0476998908
E-mail:
Website: Cevora
Job:

Projectleider Cevora

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?

Als projectleider bij Cevora ben ik reeds 10 jaar bezig let het organiseren van opleidingen voor werknemers uit diverse sectoren. Hoe belangrijk opleidingen ook mogen zijn, de krachtigste manier van leren is door kennis te delen. Daar ben ik rotsvast van overtuigd. Het is deze openheid en nieuwsgierigheid die me het meest frappeerden toen ik voor het eerst deelnam aan een CCforum event. Reden genoeg om eind 2016 vanuit Cevora een samenwerking met het CCforum te initiëren. Ik ben blij dat een jaar later de originele oprichters me vroegen om dit mooie verhaal samen met hen verder te schrijven.

In een snel veranderende wereld moeten we allemaal nieuwe vaardigheden leren. Vroeger communiceerden we via telefoon met onze klanten, vandaag via chat en sociale media, wie weet hoe we het morgen aanpakken. Door kennis te delen en van elkaar te leren worden we allemaal sterker. Het CCforum is daarvoor het ideale kanaal: informeel, laagdrempelig en bovendien gezellig.

Chantal Vanbeselaere
Lid van het basisteam
Close

Lid van het basisteam

Naam en voornaam: Chantal Vanbeselaere
Geboortdedatum: 08/04/1969
Telefoon/gsm: +32(0)476 98 39 76
E-mail:
Website: DHL Express
Job:

Customer Service Frontline & Service Desk manager

Lees hier waarom ik geloof in een forum voor contact center medewerkers?
Een leidinggevende rol binnen customer service was niet mijn eerste werkomgeving, maar de link met klanten was nooit ver weg.
Na diverse functies binnen sales en marketing ben ik terechtgekomen in de wondere wereld van customer service. 
Het is een fantastische leeromgeving en na 3 jaar meedraaien op het call center van DHL Express leer ik nog elke dag opnieuw.
 
De diversiteit binnen het team zorgt voor interessante ervaringen.
Je start regelmatig met nieuwe talenten waarin je een rol speelt in hun ontwikkeling. Mensen die kunnen doorgroeien ervaar ik als een compliment.
Het is een uitdagende job waarbij je veel energie geeft, maar je krijgt ook veel terug.
 
Je passie kunnen delen tijdens events van CC forum is zalig.
Het is fijn om af te stemmen over typische callcenter topics. Het is ook een gelegenheid om samen na te denken over het toekomstig landschap van callcenters.  De mensen die je ontmoet zijn professionals die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met callcenters en die allemaal iets te vertellen hebben. Het biedt echt toegevoegde waarde zeker omdat je mee de agenda kan bepalen.
 
Een top performance neerzetten binnen customer service doe je als team elke minuut van de dag.
Niets wordt aan het toeval overgelaten om de klant een geweldige service te bieden en daarom is het cruciaal om alles te meten en te weten.
Een goed draaiende customer service is het visitekaartje van je bedrijf
Zeg nu zelf customer service is geen departement maar een attitude. Het is de kern van elke onderneming waarbij je het verschil kan maken;

Stel een vraag